İçeriğe geç

Venüs Retrosunda Iş Değiştirilir Mi

Venüs retrosunda neler yapılmaz?

Venüs gerilemesi sırasında, insanlar eski sevgilileriyle karşılaşabilir ve bu da eski aşkların yeniden alevlenmesine yol açabilir. Ayrıca bu dönemde herhangi bir finansal karar veya yatırım yapılması önerilmez. Bu dönemde karlı yatırımlar yaptıklarını düşünen kişiler uzun vadede yanlış kararlar almış olabilirler.

Retroda iş değişikliği yapılır mı?

Özellikle üstlerinizle olan ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Retro sırasında kariyer değişikliklerini, yeni iş tekliflerini ve anlaşmaları değerlendirebilir ve karar vermek için retronun sonunu bekleyebilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi tamamlamak için iyi bir zaman sizi bekliyor.

Retroda iş başvurusu yapılır mı?

İş ve kariyer planlarınızı gerilemenin sonuna ertelemelisiniz. İş değiştirmek istiyorsanız lütfen bekleyin, acele etmeyin ve iş sözleşmesindeki maddeleri tek tek dikkatlice okuyun, çünkü istemediğiniz bir sözleşmeye imza atabilirsiniz.

Retroda ne yapılmaz?

Bu dönemde duygusal ve fiziksel sağlığınızı dengelemeye dikkat etmelisiniz. Eleştirel veya küçümseyici bir tutum kavgalara yol açabilir. Ayrıca teknik aksaklıklar, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi sorunlara karşı dikkatli olmalısınız.

Venüs retro etkileri ne zaman başlar?

Venüs 8 yıllık döngüleri yönetir. Her 8 yılda bir aynı burçta Güneş’le buluşur ve döngüyü başlatır. 23 Temmuz Pazar günü yeni bir Venüs geri hareketi başlar. 5 Eylül’e kadar sürecek olan bu dönemde Venüs geri hareketi Aslan burcunda başlar ve geri hareketine dönerek Yengeç burcunda tamamlanır.

Retroda ilişkiye başlanır mı?

Merkür retrodayken eski ilişkiler neden başlayabilir, eski partnerler neden geri dönebilir: Merkür retrosunun mantığına göre; geri dönenler aslında o ilişkide hala bitmemiş bir şeyler olduğu için gelirler.

Şu an ne retrosu var 2024?

2024’te Merkür Retrosu; 1 Nisan – 25 Nisan, 5 Ağustos – 28 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri ​​arasında sizleri ağırlıyoruz.

Merkür retrosunda iş anlaşması yapılır mı?

Kısacası, 5 Ağustos’ta geri hareket başladığında, bir hafta öncesinden düzensizlikler ve sapmalar başlar. Özellikle istikrarlı günler 3-5 Ağustos ve 28-29 Ağustos’tur. Merkür’ün durağan olduğu dönemler önemlidir; yeni görevler üstlenmek ve kararlar almak önerilmez. Ancak bir görevi tamamlamak için kullanılabilir.

Retroda saç kesilir mi?

Merkür Retrosu; Saç kesimi için ideal bir dönem değil, aksine bu dönemde yeniden değerlendirme, yeniden yapma ve düzenleme gibi önlemler almanız gerekiyor. Saçınıza gelince, harika veya yepyeni bir stil denemek için biraz daha beklemeniz gerektiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Merkür retroda araba alınır mı?

Birçok soru soruldu: Merkür gerilemesi sırasında araba satın alamazsınız. Arabanızı Merkür gerilemesi sırasında satın aldıysanız, bu süre zarfında bozulabilir. Retro tekrarlayan arızalara neden olur. Çözüm, retrodan sonra satmak ve retro olmayan bir tarihte yenisini satın almak olabilir.

Retroda dava açılır mı?

Özellikle Merkür gerilemesi sırasında dava açılamaz.

Retroda alışveriş yapılır mı?

2. Online alışverişi sevenler için retro döneminde alışverişe ara vermek faydalı olacaktır. Bu dönemde kargonuz yolda kaybolabilir veya teslimat tarihinde gecikmeler olabilir.

Retro etkisi ne zaman bitiyor?

Geriye dönük etkiler 30 Ağustos’ta tamamen sona erecek.

Retroda evlenenler boşanır mı?

Venüs Retrosu 23 Temmuz ile 4 Eylül arasında gerçekleşir. Bu günlerde evlenmiyoruz. Evlenen herkes boşanıyor. Sıfırdan bir ilişkiye başlayan herkes dağılıyor. Anlaşmalar, sözleşmeler, yeni satın alımlar, işe başlama, okul değiştirme veya bir ilişkiye başlama kesinlikle Merkür Retro tarihlerinde önerilmez.

Retroda eski sevgili döner mi?

Merkür gerilemesi sırasında doğum haritanızda herhangi bir etki varsa, eski şeyler geri dönebilir. Ancak, bir retroya bağlı olan eski sevginiz tekrar bir retroya bağlı olabilir, bu yüzden onu analiz etmeyi unutmayın.

Venüs retrosunda neden estetik yapılmaz?

Güzellik konuları Venüs gerilemesi sırasında donmuş halde kalır. Tıpkı Merkür gerilemesi sırasında ilişkilerin engellenmesi gibi. Çünkü bu gerileme güzellikteki her türlü ilerlemeyi durdurur ve olayları olumsuz etkiler.

Venüs retroda evlenen boşanır mı?

✨️ Hayır. Venüs gerilemesi sırasında evlilik boşanma anlamına gelmez.

Retroda cilt bakımı yapılır mı?

Merkür gerilemesi sırasında estetik ameliyat olabilir miyim? Merkür güzellik ve estetikle ilgilenmez, her türlü estetik işlemi yaptırabilirsiniz, bunda bir sakınca yoktur, içiniz rahat olsun arkadaşlar. Venüs gökyüzünde iyi etkiler altındaysa.

Venüs retroda ev alınır mı?

İşte deneyimli astrologların Venüs gerilemesi sırasında yapılması ve yapılmaması gerekenler konusunda önerileri; “Ev satın alabilirsiniz ancak evin mobilyaları ve estetiğiyle ilgilenmek için Venüs gerilemesinin sonunu beklemelisiniz. Lüks eşyalardan ve araba satın almaktan kaçınmalısınız.” 12 Temmuz 2023

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir